maanantai 30. maaliskuuta 2015

Meillä on varaa parempaan! eli vaaliteemani

Meillä on varaa parempaan! 

Vaalilupaukseni:


1) Ajan aktiivisesti 1200 euron perusturvaa kaikille Suomessa asuville, joilla ei ole muuten keinoa hankkia toimeentuloaan.
2) Kamppailen liha- ja maitotuotteiden tukemisen lopettamisen puolesta -> kotimaisten kasvituotteiden ALV poistettava
3) Vaadin, että pääomatuloja aletaan kohdella verotuksessa palkkatulojen tapaan & progressiota lisätään.Suurin ja kaunein tavoitteeni niin vaaleissa kuin koko elämässänikin on epäoikeudenmukaisuuden poistaminen; eli tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden lisääminen Suomessa ja koko maailmassa. Jokainen ihminen ansaitsee inhimillisten tarpeidensa tyydytyksen, jota yhteiskunnan tulee olla turvaamassa. Yhteiskunta ja valtio on luotu ihmisiä varten, ei päin vastoin. Oikeudenmukaista, reilua kohtelua kaipaa myös rakas maapallomme.

Köyhyyden ja eriarvoisuuden poistaminen on ensisijaisen tärkeää. Tässä keinoina ovat muun muassa laadukkaiden peruspalvelujen turvaaminen lähipalveluna jokaiselle Suomessa asuvalle, SKP:n perusturva-suunnitelma minimipalkkoineen, työllisyyden voimakas lisääminen (etenkin julkista sektoria suurentamalla) sekä pääomatulojen asettaminen samalle viivalle palkkatulojen kanssa ja verotuksen progression lisääminen.

Luonnon suojeleminen on nostettava myös keskiöön päätöksiä tehdessä. Esimerkiksi maksuton joukkoliikenne, uusiutuvien energiantuotantomuotojen kehittäminen ja suosiminen sekä energiatehokkuus ja energian säästäminen ovat hyviä keinoja ekologisen kestävyyden tavoittelussa. On ryhdyttävä aktiivisesti satsaamaan ekologisesti ja eettisesti kestävään energiantuotantoon sekä kulutukseen, myös ruoan suhteen. Eläinteollisuuden tukeminen on lopetettava sekä keskitettävä maataloustuet ihmiskunnan ja luonnon tulevaisuuden turvaamiseksi kasvituotteisiin. Kotimaisilta kasvituotteilta on poistettava ALV kokonaan ja tuettava yhteiskunnallisesti erilaisten ravintorikkaiden ruokakasvien viljelyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti